Slootsmid komt met nieuwe compacte mestscheider

SSM 520 

Slootsmid komt met nieuwe compacte mestscheider 2014-12-11

De nieuwe mestscheider van Slootsmid, de SSM 520, speelt in op de behoeften van de agrariër. De mestscheider blinkt uit in eenvoud en is door zijn compacte bouw overal inzetbaar. De machine wordt stekkerklaar geleverd en is direct inzetbaar op uw bedrijf. Door zijn compacte bouw is hij eenvoudig te plaatsen bij de mestput of op een aanhanger. Tevens is hij gemakkelijk te verplaatsen met een palletvork. Het scheiden gebeurt middels een FAN 3.2 - 520 separator. Deze separator heeft door middel van een gepatenteerde trilmotor een uitmuntende capaciteit en een droger eindproduct. Daarnaast zorgt de uitstroommond ervoor dat het gehele eindproduct evenveel tegendruk krijgt en daardoor overal even droog is.

De voordelen

  • Compact
  • Snel verplaatsbaar
  • Stekker klaar
  • Eenvoudige bediening

EuroTier 2014

Geslaagde EuroTier beurs. Erfolgreiche EuroTier. Succesful EuroTier.

EuroTier 2014 2014-11-17

Geslaagde EuroTier beurs voor Slootsmid. Tijdens de beurs hebben we vele bekende en nieuwe klanten mogen ontmoeten op onze stand. Slootsmid liet u alvast een kijkje nemen in de toekomst van mestverwerking met de moderne bemestingsmachines en mestscheidingsinstallaties.

Erfolgreiche EuroTier für Slootsmid. Während der Messe treffen sich viele Bekante und neue Kunden aud unserem Stand. Slootsmid hat Ihnen einen Blick in die Zukunft von Gülle gezeichnet mit modernen Gülle-bearbeitungs-machinen.

Succesful EuroTier for Slootsmid. During the fair we meet many familiar and neu customers on our stand. Slootsmid gave you a look into the future of manure with the modern injectors and separationmachinery.

Rijenbemesting met drijfmest in maïs

De voordelen van rijenbemesting met drijfmest in maïs!

Rijenbemesting met drijfmest in maïs 2014-10-09

Het Ruwvoerplatform heeft een filmpje laten maken over rijenbemesting met drijfmest in de maïsteelt. Het filmpje is bedoeld voor maïstelers en laat de voordelen van rijenbemesting met drijfmest zien. In dit filmpje ziet u een zelfrijder voorzien van Slootsmid-Monosem rijenbemester.

Bron: www.cumela.nl

Nieuwe video SZB bemesters

Nieuwe video Slootsmid SZB bemesters

Nieuwe video SZB bemesters 2014-10-02

Slootsmid presenteerde op de ATH beurs de nieuwe video van haar SZB graslandbemesters.

Kijk ook op de Youtube-pagina van Slootsmid!

Afgeleverd: nieuwe mobiele mestscheider

Nieuwe mobiele mestscheidingsinstallatie afgeleverd.

Afgeleverd: nieuwe mobiele mestscheider 2014-04-22

Aan de firma Essink in Barchem heeft Slootsmid op dinsdag 22 april een nieuwe mobiele mestscheidingsinstallatie afgeleverd met zes Fan schroefpers-separatoren. Deze mobiele installatie zal worden ingezet voor de productie van dikke fractie (bio-comfort-strooisel), welke als boxenvulling kan worden toegepast.

De zes separatoren, gecombineerd met groot volume aanzuigpomp en afvoervijzel realiseren een hoge capaciteit per draaiuur.

Slootsmid SZB: net bemesten

Van koe tot plant met gezond verstand!

Slootsmid SZB: net bemesten 2014-03-24

Vorig jaar kwam Slootsmid met een nieuwe sleufkouterzodenbemester voor veehouders op de markt: de SZB Standaard. In februari waren er al dertig stuks verkocht. Veehouderij Techniek bekijkt het resultaat. Tekst en foto's: Ernst Jan de Vries (Wageningen UR Agrotechnologie) Veehouderij Techniek maart 2014.

Hieronder wordt een voorbeeld weergegeven van het artikel. Kunt u het artikel niet bekijken klik dan hier om het bestand als PDF te bekijken! Of klik op de afbeelding hieronder!

Mestscheider maakt overuren!

Vakblad de loonwerker publiceerde in januari van dit jaar een aansprekend artikel over de mestscheidingsinstallatie welke door Slootsmid is geleverd. 

Mestscheider maakt overuren! 2014-03-06

In november 2011 leverde Slootsmid het eerste prototype van een mobiele mestscheider aan Loonbedrijf Almen-Harfsen. De scheider was op aanvraag ontwikkeld. Ruim twee jaar later is de capaciteit verzesvoudigd en nog steeds is het de mestscheider die de meeste draaiuren maakt op het loonbedrijf!

Bekijk hieronder het artikel of klik op deze link om het hele artikel te lezen.

 

ACTIE! Slootsmid snijverdeelmolens

Slootsmid is natuurlijk ook uw adres voor nieuwe en gebruikte bemestingsmachines. Informeer vrijblijvend bij onze verkoopafdeling voor een aantrekkerlijk inruilaanbod!

ACTIE! Slootsmid snijverdeelmolens 2014-03-05

Slootsmid levert naast complete bemestingsmachines ook losse snijverdeelmolens. Bijvoorbeeld wanneer u uw bestaande bemester wilt voorzien van een nieuwe verdeler.

Prijzen 2014:

  • Kruisbalkverdeler (11-54 gaats) vanaf € 2.236,44 (bruto ex. BTW)
  • Excentriekverdeler (11-54 gaats) vanaf € 3.024,08 (bruto ex. BTW)
  • Duo-excentriekverdeler (20-60 gaats) vanaf € 5.331,28 (bruto ex. BTW)

Naast de verdelers levert Slootsmid ook snijfilters. Een snijfilter beschermd uw verdeler voor verstoppingen en realiseert een perfecte doorstroom van de mest.

Prijzen 2014:

  • Snijfilter (type 6") vanaf € 2.544,00 (bruto ex. BTW)
  • Snijfilter (type 6" inclusief elektromotor) Prijs op aanvraag


Klik hier om naar het nieuwsarchief te gaan.