Corporate
Slootsmid komt met nieuwe compacte mestscheider

SSM 520 

Slootsmid komt met nieuwe compacte mestscheider 2014-12-11

De nieuwe mestscheider van Slootsmid, de SSM 520, speelt in op de behoeften van de agrariër. De mestscheider blinkt uit in eenvoud en is door zijn compacte bouw overal inzetbaar. De machine wordt stekkerklaar geleverd en is direct inzetbaar op uw bedrijf. Door zijn compacte bouw is hij eenvoudig te plaatsen bij de mestput of op een aanhanger. Tevens is hij gemakkelijk te verplaatsen met een palletvork. Het scheiden gebeurt middels een FAN 3.2 - 520 separator. Deze separator heeft door middel van een gepatenteerde trilmotor een uitmuntende capaciteit en een droger eindproduct. Daarnaast zorgt de uitstroommond ervoor dat het gehele eindproduct evenveel tegendruk krijgt en daardoor overal even droog is.

De voordelen

  • Compact
  • Snel verplaatsbaar
  • Stekker klaar
  • Eenvoudige bediening

EuroTier 2014

Geslaagde EuroTier beurs. Erfolgreiche EuroTier. Succesful EuroTier.

EuroTier 2014 2014-11-17

Geslaagde EuroTier beurs voor Slootsmid. Tijdens de beurs hebben we vele bekende en nieuwe klanten mogen ontmoeten op onze stand. Slootsmid liet u alvast een kijkje nemen in de toekomst van mestverwerking met de moderne bemestingsmachines en mestscheidingsinstallaties.

Erfolgreiche EuroTier für Slootsmid. Während der Messe treffen sich viele Bekante und neue Kunden aud unserem Stand. Slootsmid hat Ihnen einen Blick in die Zukunft von Gülle gezeichnet mit modernen Gülle-bearbeitungs-machinen.

Succesful EuroTier for Slootsmid. During the fair we meet many familiar and neu customers on our stand. Slootsmid gave you a look into the future of manure with the modern injectors and separationmachinery.

Afgeleverd: nieuwe mobiele mestscheider

Nieuwe mobiele mestscheidingsinstallatie afgeleverd.

Afgeleverd: nieuwe mobiele mestscheider 2014-04-22

Aan de firma Essink in Barchem heeft Slootsmid op dinsdag 22 april een nieuwe mobiele mestscheidingsinstallatie afgeleverd met zes Fan schroefpers-separatoren. Deze mobiele installatie zal worden ingezet voor de productie van dikke fractie (bio-comfort-strooisel), welke als boxenvulling kan worden toegepast.

De zes separatoren, gecombineerd met groot volume aanzuigpomp en afvoervijzel realiseren een hoge capaciteit per draaiuur.


Klik hier om naar het nieuwsarchief te gaan.