Corporate

Nieuws

Demonstratie Kortier

Demonstratie mechanisatiebedrijf Kortier. 

Demonstratie Kortier 2015-06-24

Op 23 juni hield mechanisatiebedrijf Kortier in Bentelo een demonstratie met Slootsmid machines. Tijdens deze demonstratie waren de Slootsmid SZB 650 standaard en de Plug en Play mestscheider in de praktijk te zien. 

 

Nieuwe Robusta tank afgeleverd

Eerste Robusta tank afgeleverd

Nieuwe Robusta tank afgeleverd 2015-02-18

Onlangs heeft Slootsmid de eerste Robusta pomptankwagen afgeleverd. De Robusta 100 WK heeft een inhoud van 10.000 liter en is voorzien van een Meyer Lohne wormpomp. Achter de pomptankwagen is een SZB 580 standaard gemonteerd. 

De nieuwe Robusta serie bestaat uit twee types: de 100 WK en 120 WK. Deze tanks hebben een inhoud van respectievelijk 10.000 en 12.000 liter. Standaard is de Robusta pomptankwagen uitgevoerd met een geheel gegalvaniseerde tank met geïntegreerd onderframe, Meyer Lohne wormpomp met 8 standen vertragingsbak, aanzuiging links en rechts, Slootsmid SF 6 snijkast, hydraulische steunpoot, hydraulisch geremde wielas en wielkasten in de romp met 30.5R32 Alliance A360 banden. (Optioneel is het mogelijk om 1050/50R32 banden te monteren)

Er zijn daarnaast diverse opties te verkrijgen zoals een zuigarm met of zonder turbovuller, eigen hydrauliek systeem etc.  Kortom de Robusta pomptankwagen is standaard al rijkelijk uitgerust, maar is naar ieders wens aan te passen. 

 

Aflevering decanter

Decanter afgeleverd

Aflevering decanter 2015-02-09

Slootsmid heeft een mobiele decanter installatie afgeleverd aan de firma Beulink in Nieuw-Weerdinge. De decanter van Gea/Westfalia is geplaatst op een oplegger die is voorzien van een 180 graden draaibare afvoervijzel. Daarnaast is de decanter voorzien van een mobiele pompunit voor de aanvoer van drijfmest. Een elektrische hijskraan zorgt ervoor dat de mobiele unit op de oplegger geplaatst kan worden.  De stroomaanvoer gebeurt doormiddel van een aggregaat en er is een watertank met hogedrukreiniger geplaatst voor reinigingswerkzaamheden. 

Slootsmid komt met nieuwe compacte mestscheider

SSM 520 

Slootsmid komt met nieuwe compacte mestscheider 2014-12-11

De nieuwe mestscheider van Slootsmid, de SSM 520, speelt in op de behoeften van de agrariër. De mestscheider blinkt uit in eenvoud en is door zijn compacte bouw overal inzetbaar. De machine wordt stekkerklaar geleverd en is direct inzetbaar op uw bedrijf. Door zijn compacte bouw is hij eenvoudig te plaatsen bij de mestput of op een aanhanger. Tevens is hij gemakkelijk te verplaatsen met een palletvork. Het scheiden gebeurt middels een FAN 3.2 - 520 separator. Deze separator heeft door middel van een gepatenteerde trilmotor een uitmuntende capaciteit en een droger eindproduct. Daarnaast zorgt de uitstroommond ervoor dat het gehele eindproduct evenveel tegendruk krijgt en daardoor overal even droog is.

De voordelen

  • Compact
  • Snel verplaatsbaar
  • Stekker klaar
  • Eenvoudige bediening

EuroTier 2014

Geslaagde EuroTier beurs. Erfolgreiche EuroTier. Succesful EuroTier.

EuroTier 2014 2014-11-17

Geslaagde EuroTier beurs voor Slootsmid. Tijdens de beurs hebben we vele bekende en nieuwe klanten mogen ontmoeten op onze stand. Slootsmid liet u alvast een kijkje nemen in de toekomst van mestverwerking met de moderne bemestingsmachines en mestscheidingsinstallaties.

Erfolgreiche EuroTier für Slootsmid. Während der Messe treffen sich viele Bekante und neue Kunden aud unserem Stand. Slootsmid hat Ihnen einen Blick in die Zukunft von Gülle gezeichnet mit modernen Gülle-bearbeitungs-machinen.

Succesful EuroTier for Slootsmid. During the fair we meet many familiar and neu customers on our stand. Slootsmid gave you a look into the future of manure with the modern injectors and separationmachinery.

Afgeleverd: nieuwe mobiele mestscheider

Nieuwe mobiele mestscheidingsinstallatie afgeleverd.

Afgeleverd: nieuwe mobiele mestscheider 2014-04-22

Aan de firma Essink in Barchem heeft Slootsmid op dinsdag 22 april een nieuwe mobiele mestscheidingsinstallatie afgeleverd met zes Fan schroefpers-separatoren. Deze mobiele installatie zal worden ingezet voor de productie van dikke fractie (bio-comfort-strooisel), welke als boxenvulling kan worden toegepast.

De zes separatoren, gecombineerd met groot volume aanzuigpomp en afvoervijzel realiseren een hoge capaciteit per draaiuur.


Klik hier om naar het nieuwsarchief te gaan.