MF header

Producten

 

Massey Ferguson Tractoren


MF tractoren & compact series
<meer informatie>

Massey Ferguson biedt een breed pakket aan tractoren van het tuin- en parksegment tot het loonwerkersegment.

 

 

Zetor Tractoren

Major 80 

Proxima 708090 en 100

Proxima Plus 90100 en 110

Proxima Power 90100110 en 120

Forterra 100110120130140

Forterra HSX 100, 110, 120, 140

De Zetor tractoren worden geleverd in drie vier series. De modellen Proxima, Proxima Plus, Proxima Power en Forterra met vermogens van 70 tot 140 PK.

<meer informatie>

 

Branson compact tractoren


Branson 00-serie 21 tot 28 pk 

Branson 25-serie 35 tot 55 pk

Branson K-Serie 78 pk

De Branson compact tractoren worden geleverd in de pk-klassen van 21 tot 78 pk.

<meer informatie

 

Slootsmid bemestingstechniek


Slootsmid is producent van bemestingsmachines en mestscheiders, alle vestigingen van Slootsmid zijn dealer van de Slootsmid machines. De machines worden geproduceerd door Slootsmid mesttechniek te Borculo. 

Naast de eigen vestigingen is er een landelijk dealernetwerk in Nederland, België, Duitsland, Scandinavië en Groot Brittanië.

<meer informatie>

 

 

 

Schuitemaker mest- en voertechniek


Slootsmid is dealer van Schuitemaker. Slootsmid levert opraapwagens, silagewagens, voerdoseerwagens, mengmesttanks en kippers van Schuitemaker.

<meer informatie>

 

 

 


Kverneland is een van oorsprong Noorse internationale fabrikant van landbouwwerktuigen en een van 's werelds grootste fabrikanten van ploegen. Tevens bouwt Kverneland o.a. machines voor de  grondbewerking, spuitmachines en zaaimachines voor gras, granen, bieten en mais.

Een nieuwe ontwikkeling in de precisiezaaimachines voor mais is het zaaien op een rijafstand van 37,5 cm met de unieke Kverneland mogelijkheid om in ruitvorm te kunnen zaaien. Slootsmid Laren heeft als eerste in Nederland enkele van deze machines verkocht. Klik hier voor meer informatie. 

 

 

 

 

Vicon hooibouw- en gewasverzorgingsmachines


Vicon – specialist bij uitstek – treedt op als aanbieder van op de praktijk toegespitste producten en diensten op het gebied van ruwvoederwinning en kunstmeststrooiers.

Meteen vanaf het wereldwijde succes van de eerste innovaties zoals de acrobaat en pendelstrooier is het herkenbare logo van Vicon synoniem geworden voor een kwaliteitsmerk met een uitgebreid pakket hoogwaardige capaciteitsmachines.

<meer informatie>

 

 

Trioliet voertechniek


Slootsmid is dealer van Trioliet voertechniek. Trioliet levert voermengwagens, zelfladende voermengwagens, zelfrijdende (en evt. zelfladende) voermengwagens, stationaire mengers, laadapparatuur, uithaal/doseermachines, en een automatisch voersysteem.

<meer informatie>

 

 

 

Weidemann knikladers en verreikers


Slootsmid is dealer van Weidemann wielladers. Voor elke toepassing hebben wij de perfecte kniklader of verreiker en de bijbehorende accessoires. De hoogwaardige kwaliteit van de Weidemann machines staat garant voor veilige investering, lage onderhoudskosten, betrouwbaarheid, extreme prestaties bij een gering verbruik.

<meer informatie>

 

 

 

Fella hooibouwmachines


Slootsmid is dealer van Fella hooibouwwerktuigen. Fella levert maaiers, harken, maaiers en kneuzers. Fella harvesting energy!

<meer informatie>