MF header

Tuin en Park

 

Gazonmaaiers (zitmaaiers, duwmaaiers en robotmaaiers)


Op maat maaien! Een perfect gemaaid gazon vraagt om een grasmaaier die op de maat is gemaakt voor zowel u als uw gazon. Om deze reden biedt Slootsmid een breed scala aan gazonmaaiers zoals:

  • zitmaaiers,
  • duwmaaiers
  • robotmaaiers

Ook zijn er diverse maaitechnieken zoals mulching die we u graag uitleggen.

Klik hier voor gebruikte tuin- en parkmachines

 

Kettingzagen


Veelzijdig en veilig zagen, zowel voor de professional als rond uw huis. Er zijn vele toepassingen voor een kettingzaag. Van snoeien en kappen tot het zagen van openhaard hout.

Alle kettingzagen die Slootsmid aanbiedt zijn voorzien van de nieuwste functies om veilig en goed werk te kunnen leveren.

 

Heggenscharen

Zonder moeite een perfecte heg! Een perfect getrimde heg kan de finishing touch zijn voor het uitzicht van uw tuin.

Met de heggenscharen van Slootsmid word het trimmen en vormen van uw heg een eenvoudige bezigheid. Slootsmid voorziet in heggenscharen afgestemd op uw wensen wat betreft capaciteit en gewicht.

 

Trimmers, bosmaaiers en motorzeisen

Uw tuin-, erf- of weideranden perfect afwerken met een trimmer, bosmaaier of motorzeis. Machines met voldoende capaciteit om onkruid en gewassen te kunnen maaien.

We adviseren u ook graag over bijpassende veiligheidskleding voor al onze machines!

 

Bladblazers

De efficiënte moderne hark! In plaats van harken kunt u bladeren, puin, etc. gewoon blazen en verzamelen. Onze prettig werkende bladblazers kunnen in veel gevallen zelfs worden ingezet als de stofzuiger voor uw tuin!

Een hoge luchtsnelheid en groot volume maken de bladblazers uitermate geschikt voor het blazen en verzamelen van diverse bladeren en vuil.

Kies altijd voor een bladblazer die wat gewicht betreft bij uw past en die geringe trillingen aan uw hand en arm doorgeeft.

 

Verticuteermachines

Verticuteren is een specialistisch werk, wat u gemakkelijk zelf kunt uitvoeren. Slootsmid levert krachtige en compacte ontmossers voor ieder formaat gazon.

Er zijn wendbare machines die naar wens met opvangbak of doorzaai-inrichting kunnen worden geleverd.

Slootsmid adviseert Aspen Alkalyt brandstoffen voor de verbrandingsmotoren van bos- en tuinmachines! 

 

Onderhoud, Verhuur en Occasions


Ook voor onderhoud, verhuur van tuin- en parkmachines kunt u terecht bij Slootsmid. Slootsmid verhuurt o.a. een versnipperaar (op aanhangwagen), houtkloofmachine en hete luchtkanonnen. Uiteraard kunt u ook de huur van de kleinere gereedschappen zoals kettingzagen, heggenscharen en bladblazers bij Slootsmid terecht.

Zowel voor de professional als voor de particulier verhuren wij machines. Altijd met de juiste veiligheids- en werkinstructies.

Wat wij verhuren?

- Graslandbeluchters

- Bosmaaiers

- Heggenscharen

- Houtklovers

- Verticuteermachines

- Versnipperaars 

- Tuinfrezen 

Een breed pallet aan gebruikte bos- en tuinmachines bieden wij ook via Marktplaats aan.