Service

Als merkdealer kan Slootsmid u naast goede producten ook een goede service bieden. Onder service verstaan wij alles wat er aan bijdraagt dat uw machine datgene doet wat u er van mag verwachten en dat gedurende een zo lang mogelijke tijd.


Onderhoud en Reparatie

Regulier onderhoud is een vereiste om de machine goed zijn werk te kunnen laten doen. En dit gedurende de volledige levensduur. Dit vereist onderhoud volgens opgave van de fabrikant maar ook preventief onderhoud is hierbij belangrijk. Onze ervaren, en door de fabrikant geschoolde, monteurs herkennen potentiële problemen vaak vroegtijdig zodat erger voorkomen kan worden. Uw machine blijft beter werken en grotere reparaties kunnen vaak vermeden worden.


Onderdelen

Voor alle onderhoud en reparaties gebruiken wij uitsluitend originele onderdelen. Zo weet u zeker dat de machine in zo goed mogelijke staat blijft. Ook is dit vereist om aanspraak te kunnen maken op fabrieksgarantie.


Garantie

Op de machines die wij leveren verleent de fabrikant fabrieksgarantie. Als merkdealer kunnen wij namens de fabrikant werkzaamheden onder garantie uitvoeren volgens haar voorwaarden. Gaat er binnen de garantieperiode een keer iets fout dan is het prettig om te weten dat u ook dan bij ons terecht kunt.


Werkplaats

Goed geschoolde monteurs met goed gereedschap in een goed uitgeruste werkplaats zorgen ervoor dat wij kwalitatief hoogwaardig werk kunnen leveren. De planning wordt gedaan door onze werkplaatschef en de magazijnman zorgt dat de benodigde delen er zijn. Zo kan de monteur zich volledig richten op zijn taak en kan hij het werk sneller uitvoeren. Zo houden wij voor u de kosten in de hand.


Werkzaamheden op locatie

Veel van onze werkzaamheden kunnen wij ook bij u thuis uitvoeren. Dit bespaart u het brengen en ophalen van uw machine. Wel zo gemakkelijk.

De meer complexe reparaties voeren wij meestal in onze werkplaats uit omdat wij daar door de aanwezige hulpmiddelen sneller kunnen werken. Wat het meest efficiënt is bespreken we gewoon met u.


Heeft u vragen over de mogelijkheden of zijn er werkzaamheden die nog uitgevoerd moeten worden? Neem dan gerust even contact met ons op!