SLOOTSMID BEREGENING SPECIALIST

De vraag naar beregeningsapparatuur voor de landbouw neemt explosief toe door inmiddels het derde droge jaar op rij.

Als leverancier van Ocmis beregeningsproducten voor Oost-Nederland adviseren wij u graag. 
Wij bieden een duurzame maatwerk oplossing voor uw bedrijf om verspilling van brandstof, water en/of energie te voorkomen. 

Met onze expertise en ervaring maken we de optimale combinatie van slanglengte, diameter en pomp welke perfect past bij uw bedrijf en behoefte.
Inmiddels hebben wij ruim 50 installaties draaien naar volle tevredenheid. 

Mochten uw gedachten in eerste instantie uitgaan naar een gebruikte haspel, schroom dan niet om toch bij onze verkopers eens te informeren naar een nieuwe machine. Ten eerste kunt u een nieuwe beregeningshaspel exact samenstellen zodat deze precies passend is voor uw bedrijf. Terwijl u bij gebruikt altijd afhankelijk bent van wat er in de markt te koop is. Vervolgens maakt u bij een nieuwe machine altijd gebruik van de laatste ontwikkelingen en moderne techniek, denk bijvoorbeeld aan het comfort van een computer waarmee u bepaalt hoe laat en hoeveel er beregend moet worden. 

Een nieuwe haspel vraagt uiteraard een grotere investering dan een gebruikte, maar zoals bekend is aanschaf slechts een onderdeel van de kostprijs van een machine. Nieuw is nieuw, gaat uiteraard langer mee en vergt ook minder onderhoudskosten.

En wat te denken van ergernis bij stilstand van een oude haspel. 

Mede door de grote verkoopaantallen beregeningsmachines bij Slootsmid zijn wij in staat een goede inkoop te bedingen en uiteraard laten wij de klant daarvan mee profiteren! U zult positief verrast zijn door de scherpe prijzen waarmee Slootsmid de haspels aanbiedt.