Bereikbaarder dan ooit! De MF 7719 S NEXT EDITION

Met zijn indrukwekkende tractie en hefvermogen is de MF 7719S NEXT Edition een uitblinker in zowel het land áls op de weg.

Het lage brandstofverbruik, de lange onderhoudsintervallen en lage onderhoudskosten vertalen zich in een uitzonderlijk hoog rendement. Ervaar zelf de kracht, het comfort en rendement vanaf slechts €17,90 per uur, full operational lease.


WAAROM OPERATIONAL LEASE?

Landbouwtractoren en machines worden vaker geleased dan gekocht. Gezien de voordelen volstrekt logisch. De voordelen van lease zijn legio. Zo weet je voor een afgesproken periode en aantal draaiuren exact de kosten per draaiuur. Prijsstijgingen van arbeid en/of materialen gooien geen roet in het eten en ook heb je geen last meer van restwaarde-verrassingen. In tijden van snel veranderende milieueisen en fluctuerende economische omstandigheden is dat een geruststellende gedachte. En misschien wel het belangrijkste voordeel is het behoud van kapitaal. Het geld dat de ondernemer normaal gesproken kwijt zou zijn aan de aanschaf, kan hij nu gebruiken voor andere bedrijfsdoelen. De trekker komt niet op de balans; hij blijft immers eigendom van de partij die het contract aanbiedt.


VOLLEDIGE DEKKING HEEFT VOORKEUR

Mechan Lease is de enige aanbieder in de agrarische sector die dezelfde complete dekking biedt als bij autolease-contracten. Bij Mechan Lease is echt álle onderhoud en elke reparatie gedekt en je kunt kiezen voor een vervangende trekker bij pech. Ook de verzekering is compleet. Het enige dat niet gedekt is, zijn de kosten voor brandstof en banden. Door de complete dekking zijn de tarieven van Mechan Lease weliswaar een fractie hoger, maar financiële tegenvallers zijn bij ons dan ook uitgesloten. En alles staat zwart op wit in heldere taal. Je weet dus 100% zeker wat je krijgt.


LEASE DE MF7719S NEXT EDITION

Rijd jij binnenkort in de MF7719S NEXT EDITION?