Slootsmid Paasshow 2024

LAREN - Na een periode van 12 jaar haalt Slootsmid een oude traditie van stal in de vorm van de traditionele paasshow. In Laren wordt er een Paasshow georganiseerd waarbij de nieuwste machines worden getoond en wordt ingespeeld op de huidige actualiteiten.

Kom op vrijdag 29 maart, zaterdag 30 maart en maandag 1 april kijken naar het uitgebreide assortiment Landbouw- en Tuin & Park machines. Uiteraard ontbreken ook de nieuwste machines, bemesters, tanks en mestscheiders van Slootsmid niet. Ook is er een groot en divers aanbod gebruikte machines, voor zowel de particulier als professionele gebruiker. En profiteer uitsluitend tijdens de Paasshow van exclusieve aanbiedingen!

Slootsmid is al bijna 200 jaar een vertrouwde naam in de regio en biedt een breed pakket aan hoogwaardige producten en diensten aan boeren, loonwerkers, hoveniers en buitenliefhebbers. Slootsmid is hét adres met innovatieve oplossingen en machines op het gebied van landbouwmechanisatie, tuin- en parkmachines en mesttechniek.

Graag tot op de Paasshow bij Slootsmid Laren, Zutphenseweg 31, 7245 NR Laren!


Openingstijden Paasshow

Goede vrijdag 29 maart                    van 13.00 tot 22.00 uur
zaterdag 30 maart                             van 10.00 tot 17.00 uur
Tweede paasdag maandag 1 april    van 10.00 tot 17.00 uur. 


Meer informatie volgt, houd onze website en social media kanalen in de gaten!